اطلاعیه: با توجه به درخواست های مکرر دانشجویان مبنی بر تمدید مهلت ثبت نام در مسابقه و همچنین تغییر زمان برگزاری آن به بعد از تعطیلات نوروز پس از طرح موضوع در جلسه شورای گروه با درخواست دانشجویان موافقت گردید و بدین ترتیب زمان برگزاری مسابقه به تاریخ 1394/02/05 تغییر یافت. همچنین امکان ثبت نام برای دانشجویان تا تاریخ 1394/01/25 وجود خواهد داشت.

----------------------------------------------------------------------------------------

امروزه رقابت های علمی برنامه نویسی، یکی از عوامل مهم در رشد و تعالی دانشجويان رشته كامپيوتر مي باشد. در همين راستا گروه کامپیوتر آموزشکده سما مشهد در نظر دارد با برگزاری مسابقات برنامه نویسی، بستری مناسب برای ارتقای دانش فنی، مهارت و خلاقیت دانشجویان فراهم آورد و ضمن شناسايي توانمندي هاي دانشجويان خود نسبت به تشكيل تيم هاي دانشجويي جهت شركت در مسابقات كشوري اقدام نمايد. همچنين جوايز ويژه و ارزشمندي را براي دانشجويان برتر در نظر دارد.

اولین دوره مسابقات برنامه نویسی دانشجویی در قالب گروه های دو نفره و به صورت عملی برگزار می شود. در این مسابقات از زبان برنامه نویسی ++C استفاده می شود و مخاطب این رویداد تمامی دانشجویانی هستند که توانایی برنامه نویسی را دارند. سوالات مسابقه از مباحث آرایه، اشاره گر، لیست پیوندی، ساختار، تابع و        کلاس می باشد.

دانشجويان علاقه مند مي توانند جهت ثبت نام به سامانه ثبت نام به نشاني اينترنتي samareg.ir مراجعه نمايند.

Prog poster

Finland Sevastopol joomla