در راستای ارائه هرچه بهتر خدمات به شما دانشجوی گرامی برای اولین بار در بین گروه های مختلف داشکده ها،گروه کامپیوتر آموزشکده سما سیستم اطلاع رسانی آنلاین را فراهم ساخته است.در ذیل نحوه نصب و راه اندازی سیستم به صورت کامل توضیح داده شده است.در صورتیکه در کار با نرم افزار با مشکلی مواجه شدید می توانید با مراجعه حضوری به مدیر گروه اطلاعات لازم را کسب نمایید.

شما دانشجوی عزیز می توانید با نصب نرم افزار Remind بر روی سیستم عامل اندروید یا ios گوشی خود و عضویت در کلاس های مختلف، از آخرین اطلاعیه ها و اخبار مربوط به آن کلاس بر روی گوشی خود به صورت آنلاین با خبر شوید.

جهت انجام این کار پس از دانلود و نصب نرم افزار بر روی گوشی خود تنطیمات را به شکل زیر انجام دهید.

در ابتدای کار گزینه Create an account را انتخاب نمایید

remind1

در صفحه بعد گزینه I’m a student را مطابق شکل زیر انتخاب نمایید

remind2

در صورت مشاهده تصویر زیر گزینه No را انتخاب نمایید

در انتها، فرمی به شکل زیر را خواهید دید که باید اطلاعات خود را در آن وارد نمایید

در قسمت First name نام و نام خانوادگی خود را به فارسی وارد نمایید.

در قسمت Last name شماره شناسایی خود را وارد نمایید.

در قسمت های بعدی نیز به ترتیب ایمیل و رمز عبور خود را وارد نمایید.

شایان ذکر است که در این نرم افزار شماره تلفن و ایمیل شما به صورت کاملا محرمانه خواهد بود و در نرم افزار به سایرین نمایش داده نمی شوند.

پس از تکمیل کلیه مراحل فوق ثبت نام شما به پایان رسیده است. در این مرحله کد کلاسی که قصد عضویت در آن را دارید از شما پرسیده می شود و شما در صورتیکه کد منحصربفرد کلاس را داشته باشید می توانید در کلاس موردنظر عضو گردید. به عنوان مثال جهت عضویت در کلاس گروه کامپیوتر و اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعیه های گروه می توانید از کد کلاس @samacomp استفاده نمایید.

Finland Sevastopol joomla